Huur onze Yurt voor jouw bedrijfsactiviteit

Zoek jij een inspirerende, creatieve en groene plek om met je team te vergaderen of brainstormen? Dit kan perfect bij Onspanningscentrum Het Moment.
We hebben meerdere plekken waar je kunt vergaderen, workshops/clinics kunt geven of een tof programma kunt uitvoeren met je team. 

De voorzieningen bij dit natuurhuisje zijn heel basic. Je kunt vrij gebruik maken van het terrein en (afhankelijk van het seizoen) je eigen maaltijd bij elkaar plukken. Wij zorgen voor de yurt, stroom, drinkwater, toilet, waterkoker, 3-pits camping gasstel, potten en pannen, borden, bestek, mokken, glazen, koelkast(je) en uiteraard de mooie en rustgevende locatie. Er is een klein sanitair gebouw waarin het spoeltoilet staat en er is een buitendouche. Het gebruik van de houtgestookte Hot Tub is NIET inbegrepen bij de huurprijs. Overnachten is ook mogelijk in de yurt. 

Mis je nog iets? Vertel het ons en wij proberen er voor te zorgen.

Inchecken vanaf 15.00u.
Uitchecken vanaf 10.00u.
Afwijken van deze tijden in overleg.

  Reserveren

  Omschrijving activiteit:

  Gewenste aankomstdatum:

  Gewenste vertrekdatum:

  Aantal personen:

  Ik wil graag de extra yoga-studio ruimte bijboeken:

  Ik wil graag overnachten:

  Ik wil graag hout ten behoeve van de kachel boeken (hout per nacht € 9,-):

  Ik wil graag de hottub bijboeken:
  - Eén nacht (€ 65,-)
  - Alle nachten (€ 65,- eerste nacht + € 30,- per extra nacht)

  Natuur en omgeving

  Zundert is niet alleen de geboorteplaats van Vincent van Gogh maar ook de plaats waar hij opgroeide. Zijn creativiteit maar ook de saamhorigheid in de gemeente zelf is nog ieder jaar te zien tijdens het grootste Dahlia corso ter wereld. Het eerste weekend van september rijden 20 praalwagens voorzien van miljoenen Dahlias door de straten van Zundert. Daarnaast is het bekende en bekroonde vogel revalidatie centrum Zundert en Pluktuin “Blommenveld” op fiets/loop afstand. In de directe omgeving ben je snel in natuurgebied “De Pannenhoef”. Dicht in de buurt zijn ook de natuurgebieden als de Oude Buissche heide, Vloeiweide, Krabbenboschen, Landgoederen de Moeren, Wallsteijn en Mariënville. Op de Oude Buissche heide kunt u het Atelier van Richard Roland Holst en zijn vrouw Henriette Roland Holst bezoeken. Daar vlakbij wordt door de Trappisten broeders de Zundert 8 en Zundert 10 gebrouwen. Trappisten bier van unieke smaak en kwaliteit.